Algemene voorwaarden

Op onze website proberen we je te helpen met het zoeken naar een voor jou geschikte uitvaartverzekering. Zelf bieden wij geen uitvaartverzekeringen aan. De inhoud van onze website is eigendom van Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl. Zonder onze toestemming is het niet toegestaan om content van deze website te gebruiken in welke vorm van publicatie dan ook.

Recensies
We nemen geen verantwoordelijkheid voor de content die door bezoekers op onze website zijn geplaatst, zoals reacties en ervaringen. Ook aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan door de website. We kunnen geen garanties doen rondom de premies van de uitvaartverzekeringen. Wij proberen de premies zo up to date mogelijk te houden. Dit houdt ook in dat de premies ieder moment gewijzigd kunnen worden.

Algemene voorwaarden
Maak je gebruik van onze website, dan ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden kunnen ieder moment gewijzigd worden. Op dat moment vervallen de oude algemene voorwaarden en zijn de nieuwe voorwaarden direct van toepassing.