Monuta uitvaartverzekering

Online afsluiten
Monuta uitvaartpremie
4,69/mndVerzekerd bedrag € 5.000,-
Monuta uitvaartverzekering
Bekijken

Voordelen Monuta:
Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
Verzekering altijd tussentijds aan te passen
Gratis je uitvaartwensen vastleggen
 Direct duidelijkheid over acceptatie
Landelijke dekking met 130 uitvaartcentra

Nadelen Monuta:
x  Crematiekosten vallen niet in het dienstenpakket *
x  Grafkosten vallen niet in het dienstenpakket *

* Crematie- en grafkosten kunnen wel betaald worden uit het vrij te besteden bedrag

Contactgegevens Monuta:

Telefoonnummer:
0800 – 022 22 92

Adres:
Schumanpark 11
7336 AM Apeldoorn

Website:
www.monuta.nl

Informatie Monuta uitvaartverzekering

Monuta is de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland. De missie van Monuta is om een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken, voor iedereen. Monuta heeft al jarenlange ervaring in het helpen van nabestaanden om het afscheid zo goed mogelijk in te vullen. Op de site van Monuta beschik je zelfs over een uitvaartontwerper. Hier kun je foto’s, tekst en muziek opslaan. Dit ontwerp kan je bewaren op de site en kan altijd aangepast worden. Zo zijn de wensen van de overledene altijd duidelijk in beeld gebracht.

Monuta vindt het belangrijk om nabestaanden bij te staan. Niet alleen voor en tijdens de uitvaart, maar juist ook daarna. De Monuta Nazorgservice is altijd beschikbaar. Hier kunnen je nabestaanden terecht met alle vragen die na de uitvaart naar boven komen.

Uitvaartverzekeringen Monuta

Monuta biedt de volgende uitvaartverzekeringen aan:

Je kunt er bij Monuta voor kiezen een pakketverzekering af te sluiten waarbij Monuta de uitvaart verzorgt, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen een geldbedrag te verzekeren. Monuta heeft voor iedereen een financiële oplossing die past. Je kunt een uitvaartverzekering aanvragen tot je 75ste jaar. Na deze leeftijd kun je kiezen voor het Uitvaartfonds.

Betrouwbaarheid Monuta uitvaartverzekering

Monuta WUA prijswinnaarWUA! – prijswinnaar

Monuta heeft al meerdere keer een WUA! – prijs gewonnen. Dit betekent dat consumenten die zich online oriënteren op het afsluiten van een uitvaartverzekering, deze het liefst afsluiten op Monuta.nl. Ieder jaar maakt WUA! een Web Performance Scan. Wederom is Monuta als beste uitvaartverzekeraar aangewezen. In het onderzoek kreeg een groep respondenten de opdracht zich online te oriënteren op een uitvaartverzekering. Monuta werd door de meeste respondenten uitgekozen als de website waar de uitvaartverzekering werd afgesloten.

Keurmerk KKV
Keurmerk KKV (Klantgericht verzekeren)

Naast dat Monuta iedereen graag een passende uitvaartverzekering aanbiedt, vindt Monuta het ook belangrijk dat je als klant begrijpt wat de verzekering inhoudt. Monuta in het bezit van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Dat betekent dat Monuta voldoet aan de kwaliteitscriteria van de Stichting toetsing verzekeraars en zo klanten zo duidelijk mogelijk informeert.

Klantbeoordelingen Monuta uitvaartverzekering

monuta-beoordeling-87Op de website klantenvertellen.nl kunt u de beoordelingen van Monuta lezen. Bekijk de Monuta beoordelingen.

 

Alle uitvaartverzekeringen vergelijken?

Vergelijk de uitvaartverzekering van Monuta met de uitvaartverzekeringen van de andere aanbieders!