Hoe vergelijken wij uitvaartverzekeringen?

Elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl is oorspronkelijk ontstaan als een informatieve website over uitvaartverzekeringen. Na diverse verzoeken van bezoekers zijn wij in 2015 ook gestart met het vergelijken van uitvaartverzekeringen. Inmiddels worden er maandelijks vele honderden uitvaartverzekeringen vergeleken.

Wat doen wij voor jou?

Het is onze missie om zo goed mogelijk te informeren over uitvaartverzekeringen. Een uitvaartverzekering wordt doorgaans maar eenmaal afgesloten. Het is, mede door het onderwerp, een materie waar de meeste mensen zich niet uitgebreid in verdiepen. Deze rol proberen wij zo goed mogelijk op ons te nemen. Wij plaatsen maandelijks blogs over onderwerpen die met uitvaartverzekeringen te maken hebben.

Wij werken op basis van een ‘affiliate’ afspraak. Met www.elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl geven we dus geen persoonlijk advies. Wij voorzien je van de juiste informatie zodat je zelf de beste keuze kunt maken. Je bent zelf verantwoordelijk voor de uitvaartverzekering die je afsluit. Ondanks dat wij proberen de informatie zo accuraat mogelijk aan te bieden, kan het zijn dat het niet volledig of juist is. Hiervoor zijn wij niet aansprakelijk.

Welke uitvaartverzekeraars vergelijken jullie?

Wij proberen zoveel mogelijk uitvaartverzekeraars met elkaar te vergelijken om je een volledig beeld te kunnen geven. In principe vergelijken we alle grote uitvaartverzekeraars van Nederland. Mocht je nog een uitvaartverzekeraar missen dan horen wij dit graag van je.

Op dit moment vergelijken wij de volgende uitvaartverzekeraars:

Hoe vergelijken wij?

Om uitvaartverzekeringen zo eenvoudig en transparant mogelijk met elkaar te kunnen vergelijken hebben wij een overzichtelijke vergelijkingstabel gemaakt. In deze tabel staan alle uitvaartverzekeringen van de uitvaartverzekeraars die wij vergelijken. We hebben ervoor gekomen om de hoogte van de uitvaartpremie (p/m) als belangrijkste vergelijkingsfactor te nemen. De maandelijkse premie is gebaseerd op de leeftijd van 18 jaar.

Het verzekerde bedrag en de leeftijd zijn de belangrijkste factoren die invloed hebben op de maandelijkse premie. Let op: Bij de ene verzekeraar staat het verzekerde bedrag voor een uit te keren bedrag. Bij de andere verzekeraar staat dit misschien voor een dienstenpakket ter waarde van dit bedrag of een combinatie van de twee. Dit is grofweg ook het verschil tussen een kapitaalverzekering en naturaverzekering.  De kolom met daarin het vrij te besteden bedrag geeft aan welk deel van het verzekerde bedrag vrijkomt voor eigen bestedingen voor de uitvaart. In de vergelijkingstabel geven we per uitvaartverzekering aan of kinderen gratis worden meeverzekerd en tot welke leeftijd je premie betaalt.

Als je een uitvaartverzekering hebt geselecteerd en klikt op de button ‘bekijken’, dan word je doorverwezen naar de website van de uitvaartverzekeraar. Op de website van de uitvaartverzekeraar kun je precies uitrekenen wat de daadwerkelijke kosten voor je persoonlijke situatie en eventuele aanvullende wensen zijn. Het is dus niet mogelijk om uitvaartverzekeringen op onze website af te sluiten.

Hoe vergelijken wij uitvaartverzekeringen
De kolommen van de uitvaartverzekeringen vergelijkingstabel.

Wat is ons verdienmodel?

Je kan bij www.elkeuitvaartverzekeringvergelijken.nl gratis uitvaartverzekeringen met elkaar vergelijken. Het afsluiten van een uitvaartverzekering vindt plaats op de website van de uitvaartverzekering zelf. Het is uiteindelijk je eigen keuze voor welke uitvaartverzekering je kiest. Als je via onze website doorklikt naar een uitvaartverzekeraar en vervolgens een uitvaartverzekering afsluit, dan krijgen wij hiervoor een eenmalige vergoeding. Dit gebeurt op basis van een ‘affiliate marketing’ samenwerking. Wij gebruiken deze inkomsten om de website te verbeteren en te blijven voorzien van nieuwe informatie.

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord. Let op: Wij geven geen persoonlijk advies over uitvaartverzekeringen. Hiervoor kun je contact opnemen met de uitvaartverzekeraar.