Gratis cadeau bij afsluiten uitvaartverzekering

cadeau bij uitvaartverzekering

Laatst bijgewerkt op 10 april 2019 door Erwin en René

Waarom bestaat een gratis cadeau bij een uitvaartverzekering niet meer?

Een gratis cadeau bij afsluiten uitvaartverzekering, klinkt goed toch? Toch is het maar goed dat dit tegenwoordig niet meer wordt gedaan. Er wordt weer gekeken naar de voorwaarden en eigen wensen in plaats van welk cadeau het leukste is. Hierdoor sluit je de beste uitvaartverzekering af voor jouw eisen.

Premie afsluiten uitvaartverzekering

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering is het belangrijkste om voor kwaliteit te kiezen. Kwaliteit kan bestaan uit met welke uitvaartondernemers de verzekeraar samenwerkt in jouw regio, maar ook de hoogte van de premie. Dat is natuurlijk veel belangrijker dan een gratis cadeau.

Een gemiddelde uitvaart in Nederland kost circa 7500 euro. Wanneer je een uitvaartverzekering afsluit op je veertigste en tot aan je overlijden betaald, is de premie ongeveer tussen de tien en vijftien euro per maand, afhankelijk van de verzekeraar en het pakket waar je voor kiest. Wanneer een verzekeraar gratis cadeau zou uitdelen als lokmiddel zou de premie logischerwijs stijgen.

Let op voorwaarden bij afsluiten uitvaartverzekering

Een ander belangrijk element waar je op moet letten bij het afsluiten van een uitvaartverzekering zijn de voorwaarden. Wij hebben de voorwaarden en de voor- en nadelen van alle grote uitvaartverzekeringen op een rij gezet zodat jij de best mogelijke keuze kunt maken bij het afsluiten.

Geen gratis cadeau bij afsluiten uitvaartverzekering een zegen

Een gratis cadeau bij een uitvaartverzekering werd in het verleden veel gedaan om consumenten aan te sporen een uitvaartverzekering af te sluiten. Probleem hiervan was dat de gemiddelde consument meer naar het cadeau keek dan naar de uitvaartverzekering. Het is goed voor de consument dat dit niet meer wordt gedaan. Vergelijk uitvaartverzekeringen om de beste of goedkoopste uitvaartverzekering af te sluiten. Uiteindelijk is dat het voordeligst én verstandigst. De gratis cadeaus werden in het verleden immers gewoon indirect betaald door de consument. Dat er geen gratis cadeau meer wordt gegeven bij het afsluiten van een uitvaartverzekering is een zegen.

Hoe nuttig was deze informatie?
0 stem(mers), Gem. score: 0
Vorige artikelVolgende artikel
Erwin heeft als eigen ondernemer van EOnline al sinds 2007 meerdere financiële vergelijkingssites opgericht. Hij deelt graag zijn ervaringen, controleert en plaats de actuele content. Hierbij ondersteund door René, die al ruim 25 jaar uitvaartverzorger is. Meer over ons team