Yarden uitvaartpremie
6,14/mndVerzekerd bedrag € 7.000,-
Yarden uitvaartverzekering
Gestopt met afsluiten

Voordelen Yarden uitvaartverzekering

Geen

Nadelen Yarden uitvaartverzekering

X Gestopt met afsluiten van nieuwe polissen

Contactgegevens Yarden:

Telefoonnummer:
0800 – 1292

Adres:
Transistorstraat 10
1322 CE Almere

Website:
www.yarden.nl

!!!!!!!!!!————————————————————————————————————!!!!!!!!!!

LET OP! Yarden is per 15 december 2020 onmiddellijk gestopt met de verkoop nieuwe verzekeringen. Lees er meer over op AMweb op onze pagina.

!!!!!!!!!!————————————————————————————————————!!!!!!!!!!

Informatie Yarden uitvaartverzekering

Yarden is dé uitvaartorganisatie van Nederland, met maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens. Yarden verzorgt, licht voor en verzekert. Yarden is er tijdens de uitvaart, maar ook in de periode ervoor en erna. Met persoonlijk advies en goede voorlichting. De uitvaartverzekering van Yarden zorgt ervoor dat je wensen ook financieel mogelijk zijn.

Het is de missie van Yarden om, rekening houdend met ieders achtergrond, een goed en waardig afscheid voor iedereen bereikbaar te maken.

Altijd in de buurt

Met 41 uitvaartcentra, 22 crematoria en 7 begraafplaatsen verspreid door heel Nederland is Yarden altijd in de buurt. De 860 vaste medewerkers en 200 vrijwilligers luisteren graag naar je wensen en op de vestigingen is bijna alles mogelijk.

Mijn Laatste Wensen Uitvaartverzekering

Een leven verandert, elke dag. Dus ook over een afscheid denken mensen vandaag waarschijnlijk anders na dan morgen. Daarom is er Mijn laatste Wensen uitvaartverzekering. Van Yarden.

Een flexibele verzekering die er voor zorgt dat de laatste wensen in vervulling kunnen gaan. Een uitvaartverzekering die in de toekomst altijd is aan te passen. Zo kunnen mensen aangeven wat ze voor, tijdens en na een uitvaart geregeld willen hebben en, indien nodig, het verzekerde bedrag wijzigen. Mensen kunnen kiezen voor een uitkering in geld of natura, of combinatie daarvan. Dit kan tijdens het leven gewoon worden gewijzigd.

Ook kunnen mensen bij terminale ziekte een deel van de verzekering in geld eerder laten uitkeren, zodat bijvoorbeeld extra zorg kan worden ingekocht of die ene reis nog gemaakt kan worden. Mijn laatste wensen uitvaartverzekering. Van Yarden. Verandert met je mee. Yarden legt je nergens op vast, maar is er wanneer je Yarden nodig hebt. Een leven lang.

Keurmerk uitvaartzorg

Keurmerk UitvaartzorgYarden staat voor kwalitatieve en professionele dienstverlening in de uitvaartverzorging. Dit wordt onderstreept door het Keurmerk Uitvaartzorg. Ook is Yarden aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). Deze vereniging vindt het belangrijk dat nabestaanden optimaal worden begeleid in het proces van rouw en afscheid.

Alle uitvaartverzekeringen vergelijken?

Vergelijk de uitvaartverzekering van Yarden met de uitvaartverzekeringen van de andere aanbieders!