Verlaging distributiekosten Yarden

Verlaging distributiekosten Yarden

Laatst bijgewerkt op 10 april 2019 door Erwin en René

Per 10 juni 2016 heeft uitvaartverzekeraar Yarden de distributiekosten van haar uitvaartverzekeringen verlaagd van 169 euro naar 59 euro. Dit heeft een positief effect op de premies van de uitvaartverzekeringen van Yarden die telefonisch of online worden afgesloten.

Wat zijn distributiekosten bij een uitvaartverzekering?

Distributiekosten zijn de kosten die uitvaartverzekeraars in rekening brengen bij het afsluiten van een uitvaartverzekering. Deze kosten worden in rekening gebracht voor de administratieve afhandeling bij het afsluiten van de verzekering. Consumenten die telefonisch of online een uitvaartverzekering afsluiten betalen deze distributiekosten verspreid over de looptijd.

Wat is het effect op de premie van de uitvaartverzekering van Yarden?

Bij het telefonisch of online afsluiten van een uitvaartverzekering worden de distributiekosten verspreid over de premiebetalingsduur van de uitvaartverzekering. De verlaging van de distributiekosten is dus goed nieuws voor de consumenten die telefonisch of online een uitvaartverzekering afsluiten bij Yarden, de maandelijkse premie van de uitvaartverzekering is daarmee namelijk ook omlaag gegaan.

Hoe nuttig was deze informatie?
2 stem(mers), Gem. score: 5
Vorige artikelVolgende artikel
Erwin heeft als eigen ondernemer van EOnline al sinds 2007 meerdere financiële vergelijkingssites opgericht. Hij deelt graag zijn ervaringen, controleert en plaats de actuele content. Hierbij ondersteund door René, die al ruim 25 jaar uitvaartverzorger is. Meer over ons team